COACHING

Med Erik Bertrand Larssen

Erik Bertrand Larssen er en coach som vil utfordre deg til å gå utenfor komfortsonen. Han tror at alle stadig kan utvikle seg selv, og kjenne mer på å ‘leve mer’.  Med over 13 års erfaring med 1-1-samtalen, har han hatt tusenvis av timer med mennesker som ønsker å heve standarden i livet.

OPPLEV

COACHING MED ERIK


Erik er kanskje mest kjent som coach for toppidrettsutøvere som Casper Ruud, Stig-André Berge, Martin Johnsrud Sundby, Suzann “Tutta” Pettersen og Joshua King. Det han derimot har brukt mest tid på som coach er å støtte ledere og spesialister i næringslivet.

Han har hatt kunder i store internasjonale bedrifter som Boston Consulting Group (BCG), Microsoft, Equinor ASA og McKinsey & Company. I tre år var han heltidsansatt som ‘performance coach’ i investeringsbanken Arctic Securities AS, hvor han coachet de ansatte i Stockholm, Oslo og New York.

Han jobber også med helt vanlige mennesker med helt vanlige utfordringer. Vi kan alle utvikle oss, lære og bli mer bevisst på hvordan vi tenker. Tankene våre er nemlig det kraftigste verktøyet vi har for oppnå ønskede endringer.

Erik hjelper deg med å bruke hodet riktig, så du kan komme dit du vil raskere. Han er svært direkte, brutalt ærlig og utfordrende, men kan også være en myk og empatisk coach. Han er også genuint glad i å hjelpe mennesker, med nysgjerrighet og en enorm lidenskap for å skape utvikling og vekst hos andre.

Erik har selv opplevd mye. Han har erfart å gå på tryne, men også å reise seg.

Ved å kombinere erfaring fra eget liv med sin ekspertise som profesjonell coach, har han hjulpet mennesker i alle lag til å utvikle seg og oppnå mer i livet.

Erik vil bruke god tid på å bli kjent med og forstå hvem du er. Med en holistisk tilnærming til coaching ser han på hele mennesket for å finne metoder og verktøy som er tilpasset hvert enkelt individ han jobber med. Han ser på alle elementene i hverdagen, da ‘alt påvirker alt’. Selv om utfordringer kan være veldig presise, er han opptatt av å forstå helheten. 

Ved å bruke samtalen som verktøy, hjelper Erik deg med å finne et opplegg og blir enig med deg om hvor du vil og hvordan du kan jobbe for å komme dit. Med utgangspunkt i hvor du er i dag, hjelper han deg dit du ønsker å være i fremtiden.

Erik skreddersyr opplegg som kan være alt fra noen få møter til et mer omfattende opplegg som kan vare i flere måneder. Ta kontakt for uforpliktende samtale, før et eventuelt første møte.

Hvorfor bruke en coach?


En personlig coach kan hjelpe deg med å skape vekst og varig endring i ditt liv. En coach er en objektiv, motiverende og fokusert samtalepartner som hjelper deg med å ta livet til neste nivå. Ved å være din sparringspartner for utvikling, vil en coach bruke sin ekspertise og erfaring til å gi deg klarhet og uvurderlig innsikt i hvordan du jobber mest effektivt for å klare å gjøre små eller store endringer for å nå målene dine.


Ved å bli godt kjent med deg, din personlighet og dine styrker og svakheter, vil en coach kunne gi deg en skreddersydd strategi. Her legges det spesielt fokus på å stimulere til selvoppdagelse og vekst. For å kunne jobbe effektivt med din personlige utvikling, er du nødt til å bli kjent med verdiene dine og prioritere de tingene som er viktig for deg. 

Bilde av Martin Johnsrud Sundby

Med en coach sikrer du deg en god støttespiller når motivasjonen låser seg og livet butter imot.


En coach heier på deg når ting går oppover, og hjelper deg med å finne løsninger når livet er krevende.

Verdens beste idrettsutøvere, ledere, entreprenører og politikere endte ikke opp der de er i dag uten hjelp. Ingen oppnår suksess alene, uansett hvor mye talent eller viljestyrke man har. Å skape positive endringer handler om bevisstgjøring og å tenke riktig. En coach spesialiserer seg i å identifisere negative mønstre og dårlige valg, og vil hjelpe deg med å utfordre tankene dine for å bli en bedre utgave av deg selv.

Få det dyttet du trenger for å ta et oppgjør med de mentale begrensningene som holder deg tilbake, og oppdag hvordan en av de viktigste forutsetningene for suksess i eget liv er å dyrke rett holdning og innstilling.

REFERANSER

DETTE SIER ANDRE OM COACHING


Bilde av Stig-André Berge
Bilde av Joshua King
Bilde av Adam S. Ikedal
KONTAKT & BOOKING

BOOK COACHING


Få viljen til endring, opplev mer mestring - og bli kjent med ditt potensiale til å nå enda lenger enn hva du trodde var mulig.

Portrett av Erik Bertrand Larssen