OM BERTRAND

   Bli kjent med mentaltreneren

- Nytt Foredrag -

"DET ER BARE Å GØNNE PÅ!"

Et helt nytt og dønn ærlig foredrag som forteller deg hvordan du kan tenke mer optimalt for å oppnå ønskede endringer.

Møt

Erik Bertrand Larssen


12 år med mental trening

Erik Bertrand Larssen ble kjent som mentaltrener med bøkene «Bli best med mental trening» (2012) og «Helvetesuka» (2013) som havnet høyt på bestselgerlistene. Dette ble Norges første møte med Erik og hans råd om hvordan man kan jobbe systematisk for å bli en bedre versjon av seg selv.

Erik Bertrand Larssen startet sin reise i 2010 da han stiftet Bertrand AS. Den tidligere fallskjermjegeren ble raskt kjent som hele Norges motivasjonstrener, og regnes fortsatt som en av de mest profilerte innen sitt felt. 

Hans evne til å skape utvikling hos mennesker på alle nivåer har gjort han til en svært ettertraktet foredragsholder i Norge og internasjonalt. Med coaching og mental trening har Erik bidratt til å heve prestasjonene og resultatene til mennesker over hele landet, både hos næringslivet og toppidrettsutøvere.

Foto: Benjamin A. Ward

I 12 år har Erik Bertrand Larssen jobbet med å hjelpe ledere, bedrifter og idrettsutøvere til å skape sine egne gjennombrudd. Til å bli den beste versjonen av seg selv.

Hodelederen


Alle studier av mental trening peker i samme retning - det er ikke bare personen som blir coachet som vil oppleve en positiv effekt. Effekten hos én vil ha en ringvirkning på menneskene rundt dem. Den stråler utover og påvirker ledere, medarbeidere og reflekteres i organisasjonens samlede resultater på bunnlinjen.

Et foredrag med en mentaltrener har med andre ord en utbredt positiv innflytelse, med en direkte innvirkning på hele kulturen til en organisasjon.

Gjennom foredrag og coaching gir Erik mennesker verktøyene de trenger for å skape den optimale holdningen og innstillingen. Kundene hans opplever økt produktivitet, større engasjement og mer glede. De jobber hardere, presterer bedre - og setter et godt eksempel som også inspirerer menneskene rundt dem.

SKAP DE ENDRINGENE DU ØNSKER.

BLI BEST.

KONTAKT & BOOKING

"HELVETESUKA"

7 Dager som forandrer livet ditt


Gjør alt det du vet at du burde gjøre i én uke. Stå opp tidlig. Tren før frokost. Vær effektiv på jobben. Vær til stede for barna dine. Spis sunt.

Norges råeste mentaltrener har sett at de som gjør dette, blir forandret for livet. Godfølelsen etterpå er enorm, og du forstår at du klarer mye mer enn du trodde på forhånd. Én uke er overkommelig hvis man planlegger godt, og erfaringene vil gjøre det mye lettere å oppnå forandring over tid.

KONTAKT & BOOKING

BOOK FOREDRAG


Få viljen til endring, opplev mer mestring - og bli kjent med ditt potensiale til å nå enda lenger enn hva du trodde var mulig.

Erik Bertrand Larssen gestikulerer