ERIK BERTRAND LARSSEN

ERIK BERTRAND

DET ER BARE AT GØNNE PÅ!

Tour 2021

TOUR 2021

Norges fremste mentaltrener og kanskje mest etterspurte foredragsholder er nå endelig tilbake!


Erik Bertrand Larssen har dykket ned i egne erfaringer, både personlig og som mentaltrener, og har utviklet et splitter nytt og dønn ærlig foredrag som forteller deg hvordan du kan tenke mer optimalt for å oppnå ønskede endringer.

Han appellerer til følelsene hos publikum og forteller om egne opp- og nedturer, hans erfaringer med å jobbe med mennesker som presterer helt i verdenstoppen på sitt felt, og avslører metoder og teknikker for å bli bedre – uansett hva du driver med.

Erik mener at alle kan yte bedre og kjenne mer på go’følelsen ved å bli mentalt sterkere. Han overrasker mange med sin direkthet, men også åpenhjertighet og sårbarhet. Å trene på den optimale holdningen og innstillingen er fullt mulig gjennom mental trening, og i dette motiverende foredraget forteller Erik deg hvordan.

Erik Bertrand Larssen gestikulerer
TOUR 2021

OPPLEV ERIK BERTRAND I 2021


Kristiansand Kino, Kristiansand

7. april 2022

Kl. 18.00

Amfi, Nøtterøy

21. april 2022

Kl. 19.00

Drammens Teater, Drammen

4. april 2022

Kl. 19.00

Blå Grotte, Frederikstad

19. april 2022

Kl. 19.00

Scandic Havet, Bodø

24. april 2022

Kl. 18.00

Scandic Maritim, Haugesund

28. april 2022

Kl. 19.00

Parken Kulturhus, Ålesund

26. april 2022

Kl. 19.00

Foredrag, coaching og workshops med fokus på å utvikle og styrke din kultur.


Erik hjelper ledere, medarbeidere og organisasjoner med å utløse sitt potensiale.

Praktisk og forståelig tilnærming til personlig vekst.

Løsninger med dine prioriteringer i fokus.

YouTube

BERTRANDS METODE

Hvordan ser et foredrag med en av landets beste mentaltrenere egentlig ut? På Erik Bertrand Larssens YouTube-kanal kan du se klipp fra Eriks foredrag og andre spennende videoer.

- Om Erik Bertrand -

En av Norges fremste mentaltrenere og mest etterspurte foredragsholdere.

Erik Bertrand Larssen har bakgrunn fra finans som siviløkonom, som hodejeger og fallskjermjeger i militæret med oppdrag i Bosnia, Kosovo, Macedonia og Afghanistan. Han er en suksessfull entreprenør og en kritikerrost mentaltrener.

"Det er bare å gønne på!"

Erik har samarbeidet med og skapt svært positive resultater hos noen av verdens største og mest innflytelsesrike bedrifter - som Microsoft, Boston Consulting Group og Statoil.

Han har bidratt til suksess hos olympiske medaljevinnere som Martin Johnsrud Sundby og toppgolfer Suzann Pettersen. Ved hjelp av konkrete, forskningsbaserte metoder vil han heve dine prestasjoner. Gjør deg klar til å bli pushet forbi dine egne begrensninger.

Erik Bertrand Larssens bøker

BØKER


Erik Bertrand Larssen har skrevet flere bestselgende bøker som "Bli Best", "Helvetesuka" og "NÅ!". Bøkene er oversatt til tretten språk og har solgt i mer enn 500 000 eksemplarer. 

Med utgangspunkt i lang erfaring som en av landets beste mentaltrenere gir Erik deg redskapene til å skape positiv endring i livet. Lær mer om hvordan du kan være mer tilstede. Bli bedre til å håndtere stress og irritasjoner, få mer påfyll og energi, og lev i øyeblikkene.

Boken Bli Best av Erik Bertrand Larssen
MOTIVERENDE LESING

BOKEN "BLI BEST"


I denne boken forteller Erik Bertrand Larssen hvordan vi alle kan bedre prestasjonene våre, både i hverdagslivet, på jobb og når vi trener. Hva skal til for å bli en vinner? Hvordan mobiliserer du råskapen i deg, for å prestere bedre i hverdagen og være best når det virkelig gjelder? 

KONTAKT & BOOKING

BOOK FOREDRAG


Få viljen til endring, opplev mer mestring - og bli kjent med ditt potensiale til å nå enda lenger enn hva du trodde var mulig.

Erik Bertrand Larssen gestikulerer